Zum Inhalt springen
Suche Nah dran
Wagen
0 Artikel

Nieuws

Waarom vloeibare supplementen beter zijn!

Als het gaat om de gezondheid van onze huisdieren, willen we zeker weten dat we de beste zorg bieden. Naast de juiste voeding en beweging, spelen supplementen een belangrijke rol bij het ondersteunen van de gezondheid en het welzijn van onze huisdieren. Maar welke vorm van supplementen is het beste? In dit artikel bespreken we waarom vloeibare supplementen beter zijn dan andere vormen van supplementen voor huisdieren.

Inleiding

Supplementen zijn extra voedingsstoffen die kunnen worden gegeven aan huisdieren om te helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn. Supplementen kunnen de voeding van een huisdier aanvullen of tekorten aan bepaalde voedingsstoffen compenseren. Hoewel supplementen beschikbaar zijn in verschillende vormen, zoals tabletten, capsules en poeders, bieden vloeibare supplementen enkele belangrijke voordelen.

 

Voordelen van vloeibare supplementen

1. Snellere absorptie

Vloeibare supplementen worden gemakkelijker opgenomen door het lichaam van een huisdier dan supplementen in andere vormen. Wanneer een huisdier een vloeibaar supplement consumeert, hoeft het lichaam niet te werken om het supplement af te breken voordat het wordt opgenomen. Dit betekent dat het lichaam van een huisdier de voedingsstoffen in het supplement snel kan opnemen, waardoor het effectiever is. Het lichaam neemt vloeibare supplementen voor 98% op, terwijl dat bij pillen en capsules maar 20-30% is!

2. Makkelijker te geven

Vloeibare supplementen zijn gemakkelijker te geven dan supplementen in andere vormen. Huisdieren kunnen vaak kieskeurig zijn als het gaat om het nemen van pillen of het eten van poeders. Vloeibare supplementen kunnen echter eenvoudig worden gemengd met het voedsel of water van een huisdier, waardoor het geven van het supplement minder stressvol is voor zowel het huisdier als de eigenaar.

3. Meer doseringsflexibiliteit

Met vloeibare supplementen kan de dosering gemakkelijk worden aangepast aan de individuele behoeften van het huisdier. Bij andere supplementvormen, zoals pillen of capsules, kan het moeilijker zijn om de dosering aan te passen zonder het supplement te breken of te verpletteren. Met vloeibare supplementen kan de eigenaar eenvoudig de hoeveelheid van het supplement aanpassen aan de behoeften van het huisdier.

4. Minder kans op verstikking

Tabletten en capsules kunnen een verstikkingsrisico vormen voor huisdieren, vooral voor die met slikproblemen. Vloeibare supplementen kunnen echter zonder risico worden gegeven aan huisdieren van alle leeftijden en maten, omdat er geen kans is op verstikking.

5. Makkelijker te verteren

Vloeibare supplementen zijn ook gemakkelijker te verteren dan andere vormen van supplementen. Dit komt omdat het lichaam van een huisdier minder werk hoeft te doen om de voedingsstoffen af te breken en op te nemen. Dit maakt vloeibare supplementen een goede optie voor huisdieren met een gevoelige spijsvertering.

6. Meerdere voedingsstoffen in één supplement

Vloeibare supplementen kunnen meerdere voedingsstoffen bevatten in één enkel supplement. Dit betekent dat een huisdier alle benodigde voedingsstoffen kan krijgen zonder dat er meerdere supplementen nodig zijn. Dit maakt het eenvoudiger voor eigenaren om de gezondheid van hun huisdieren te ondersteunen.

7. Minder verlies van voedingsstoffen

Vloeibare supplementen hebben ook minder kans op verlies van voedingsstoffen dan andere vormen van supplementen. Bij tabletten of capsules kunnen de voedingsstoffen verloren gaan tijdens de productie of opslag. Vloeibare supplementen hebben minder kans op verlies van voedingsstoffen, waardoor ze effectiever zijn.

 

Populaire vloeibare supplementen voor huisdieren

Wij bieden een breed assortiment aan vloeibare supplementen voor huisdieren. Hieronder staan enkele van de meest populaire opties:

1. MSM, Glucosamine en Magnesium

De krachtige combinatie van MSM, Glucosamine en Magnesium ondersteund de botten en gewrichten optimaal. MSM heeft ontstekingsremmende eigenschappen, die pijnlijke gewrichten kan verlichten. Glucosamine en magnesium spelen een rol bij het gezond houden en vormen van botten en spieren.

Ontdek hier onze supplementen voor botten en gewrichten

2. MultiVit Pure

Vloeibare multivitaminen zijn een goede optie voor huisdieren die extra voedingsstoffen nodig hebben. MultiVit Pure bevat een combinatie van alle essentiële vitamines en mineralen die de algemene gezondheid van je huisdier bevorderen.

Ontdek hier onze supplementen voor multivitaminen

3. Huid en vacht

Onze huid en vacht supplementen zijn optimaal gedoseerd om de huid en vacht van je huisdier te ondersteunen. De belangrijkste voedingsstoffen zijn omega-3, omega-6 en omega-9.

Ontdek hier onze supplementen voor huid en vacht

 

Conclusie

Over het algemeen zijn vloeibare supplementen een betere optie dan andere vormen van supplementen voor huisdieren. Ze bieden een snellere absorptie, zijn makkelijker te geven, bieden meer doseringsflexibiliteit, hebben minder kans op verstikking, zijn makkelijker te verteren, bevatten meerdere voedingsstoffen in één supplement en hebben minder kans op verlies van voedingsstoffen. Er zijn verschillende vloeibare supplementen beschikbaar op de markt die eigenaren kunnen gebruiken om de gezondheid en het welzijn van hun huisdieren te ondersteunen.

 

Veel gestelde vragen

Kan ik vloeibare supplementen mengen met het voer van mijn huisdier?

Ja, vloeibare supplementen kunnen gemakkelijk worden gemengd met het voer van een huisdier om het geven van supplementen eenvoudiger te maken.

Is het veilig om vloeibare supplementen te geven aan huisdieren?

Ja, vloeibare supplementen zijn veilig voor huisdieren zolang ze worden gegeven volgens de aanbevolen dosering op de verpakking.

Kan ik vloeibare supplementen gebruiken als vervanging voor een uitgebalanceerd dieet voor mijn huisdier?

Nee, vloeibare supplementen zijn bedoeld als aanvulling op een uitgebalanceerd dieet en mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde voeding.

Hoe lang duurt het voordat vloeibare supplementen werken bij huisdieren?

De tijd die nodig is voordat de supplementen effect hebben kan variëren afhankelijk van het supplement en de gezondheid van het huisdier. Het kan enkele dagen tot enkele weken duren voordat de effecten zichtbaar zijn.

Kan ik vloeibare supplementen geven aan huisdieren van alle leeftijden?

Het is belangrijk om de leeftijdsvereisten te controleren op de verpakking van het supplement. Sommige supplementen zijn niet geschikt voor huisdieren onder een bepaalde leeftijd. Het is ook raadzaam om uw dierenarts te raadplegen voordat u begint met het geven van supplementen aan uw huisdier, vooral als uw huisdier jong of oud is of gezondheidsproblemen heeft.

 

Disclaimer: De informatie die wordt verstrekt over hondensupplementen is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies. Hondensupplementen zijn bedoeld als aanvulling op een gezonde levensstijl en voeding voor uw hond. Raadpleeg altijd uw dierenarts voordat u begint met het gebruik van hondensupplementen, vooral als uw hond medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft. Lees altijd de etiketten en volg de aanbevolen doseringen. Houd hondensupplementen buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Vorheriger Beitrag
Nächster Beitrag
Jemand hat kürzlich eine gekauft
[time] vor Minuten, von [location]

Danke fürs Abonnieren!

Diese E-Mail wurde registriert!

Kaufen Sie den Look ein

Wählen Sie Optionen

zuletzt angesehen

Bearbeitungsoption
Terug op voorraaad!
Geschäftsbedingungen
What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
this is just a warning
Anmeldung
Einkaufswagen
0 Artikel
Diervital logo

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping